29. september 2017

Derfor skal du vælge DALISYS

DALI-lysstyring fra B.E.G.

Der er mange grunde til at vælge en netværksbaseret DALI-løsning frem for en klassisk stand alone, når det kommer til lysstyring. Læs mere her

DALISYS er en modulopbygget netværksbaseret DALI-lysstyring fra B.E.G., der giver den mest fleksible løsning og sikrer en høj driftsikkerhed.

Nem at installere

Løsningen er nem at installere, da der ikke skal ændres i grundinstallationen, hvis der sker ændringer i indretningsplanen. Derudover tager det ikke lang tid at installere løsningen, da den består et to-ledersystem, hvor alle komponenter bliver tilsluttet, en multimaster, et tryk og lyskilder – og så er der ingen krav til kabeltype. Det betyder, at der er meget få begrænsninger, når det kommer til installationen af DALISYS.

Flere funktionerDALI-lysstyring fra B.E.G.

En DALISYS-løsning har langt flere funktioner end traditionel stand alone-lysstyring. Kommunikationen imellem alle rum foregår via DALI-bussen i bygningen, og løsningen kan også sættes op, så systemet kan sende mail til fx receptionen, når et lokale er optaget.

Endvidere kan hele systemet visualiseres på en plantegning, så den ansvarlige i bygningen eller på arbejdspladsen kan overvåge, hvor lyset er tændt, eller om en lyskilde ikke virker.   Vil du vide mere? Hent brochuren fra B.E.G., hvis du vil vide mere om deres DALI-løsninger.

Hent brochuren her

Vil du vide mere?

Hvis du har brug for yderligere information eller ønsker et møde med din Lemvigh-Müller kontaktperson sammen med B.E.G. omkring en DALISYS netværksløsning, så kontakt B.E.G. på info@beg.dk eller på tlf. 7631 4000.

Skjul beskrivelsen
Brug for hjælp?

Rigtigtlys’ teknikerteam hjælper dig, uanset om du har brug for sparring i forbindelse med en større belysningsløsning eller blot har et spørgsmål om et konkret armatur. Du er altid velkommen til at trække på vores omfattende erfaring med professionel belysning.

Kontakt os