Produktnyhed

Dekorativ udendørs belysning med Ares fra Flos

Ares-armaturer

Nu er det blevet meget lettere at finde og bestille armaturer, når du skal løse en udendørs belysningsopgave med høje krav til stil og kvalitet.

Smukke og markante bygninger kræver udendørsbelysning, som lever op til deres arkitektoniske kvaliteter. Andre bygninger kan tilføres et designmæssigt løft med belysning, der fremhæver deres bedste sider eller udgør en effektfuld dekoration i sig selv.

Bredt program af armaturer

Den type opgaver er opgaver er blevet lettere at løse med et nyt og bredt program af udendørsarmaturer fra den italienske producent Ares i webshoppen på lemu.dk.
Ares er italiensk belysning, når der er bedst, og det er ikke så overraskende. Ares er nemlig den ikoniske lampeproducent Flos’ udendørskollektion, og både design, belysningsmæssig kvalitet og udførelse er i topklasse.

Holder til det danske klima

På fabrikken i Norditalien har Ares styr på hele produktionsprocessen fra støbning af aluminiumskomponenter til omhyggelig overfladebehandling, der holder til det danske klima. Virksomheden har også eget testlaboratorium og udviklingscenter. Alle armaturer fra Ares er naturligvis med energirigtig LED.

Lemvigh-Müllers Ares-sortiment omfatter armaturtyper, der gør det muligt at løse enhver udendørs belysningsopgave. For eksempel pullerter, projektører og parklygter.

 

Flos ZEFIRO
 

ZEFIRO

Dekorativ cylindrisk LED-pullert til belysning af stier, indgangspartier, parker og rekreative områder. Zefiro kan leveres i tre forskellige højder. Laveste version (200 mm) kan også anvendes som facadearmatur. Udført i aluminium med tolagscoating for høj korrosionsbestandighed. 360° lysfordeling og afskærmning i UV-bestandig polycarbonat.

     
Flos SPOCK
 

SPOCK

Justerbar projektør til loft, facade, tag eller terræn. Armaturhus i støbt aluminium med tolagscoating for høj korrosionsbestandighed og fastgørelsesbeslag i rustfrit stål. Ekstra klar diffusor i glas. 3000K eller 4000K-versioner og valg mellem flere wattager, udstrålingsvinkler og overfladefarver.
     
Flos MARCO
 

MARCO

Kvadratisk facadearmatur til påbygning med afrundede hjørner i IP 65-udførelse i støbt aluminium. Afskærmning i glas med silketrykt afgrænsning er limet i med robotteknologi. Integreret driver og mulighed for sløjfning. Kan leveres med lysudstråling ned, op/ned eller fra fire sider. Findes i 3000K og 4000K-versioner.

     
Flos Eclipse
 

Eclipse

Slankt rundt facadearmatur til påbygning. IP 65-udførelse i støbt aluminium og monteringsplade i rustfrit stål for direkte påskruning til underlag. Afskærmning i polycarbonat. 200 mm neoprenkabel for tilslutning. Findes i 3000K og 4000K-versioner.

     
Flos Hyperion
 

Hyperion

Rektangulært armatur til påbygning på facade eller pullert. For eksempel til blændfri belysning af adgangsveje. IP 65-udførelse i støbt aluminium med afskærmning i polycarbonat. Monteringsplade i rustfrit stål. Integreret driver og 200 mm neoprenkabel for tilslutning. Findes i 3000K og 4000K-versioner. 

     
Skjul beskrivelsen
Ares udendørs belysning
Produkttyper:

Nedgravning (ude) - Park & sti - Pullert - Spots (ude) - Vej - Væg (ude)

Varemærke:

Ares er Flos’ varemærke til udendørs belysning