Book demonstration

Intelligent lysstyring – nu også til mindre projekter

Interact Pro

Med Interact Pro er det blevet let at skabe mere værdi for dine kunder med intelligente belysningsløsninger. Få besøg af en Rigtigt Lys-konsulent og lær hvordan.

Med Interact Pro er det blevet let at skabe mere værdi for dine kunder med intelligente belysningsløsninger. Få besøg af en Rigtigt Lys-konsulent og lær alt om det nemme og trådløse koncept til mindre og mellemstore kontor- eller industrimiljøer.

Fordele som energibesparelser samt bedre trivsel og produktivitet har fået intelligente lysstyringssystemer til at vinde frem til især større kontor- og industrimiljøer. Men til mindre løsninger har den traditionelle opfattelse været, at intelligent lysstyring har været for kostbart og komplekst til at give værdi for investeringen.

Meget lettere at gå til

Sådan er det ikke længere. Med det trådløse Interact Pro-lysstyringssystem er det blevet økonomisk overkommeligt at opnå fordelene ved intelligent lysstyring, også i mindre projekter. Samtidig er løsningerne blevet meget lettere at gå til – både for dig som installatør og for din kunde.

Interact Pro kan alt det, traditionelle intelligente belysningsløsninger kan, og lidt til. Bare meget lettere. Kernen i systemet er en gateway, som du kender den, blot uden dyre og arbejdskrævende styrekabler. Al kommunikation mellem gateway, armaturer, multisensorer, vægkontakter og PC med Interact Pro-dashboard eller smartphone med Interact Pro-app sker via den åbne trådløse standard Zigbee.

Vi lærer dig systemet

Det betyder, at Interact Pro er hurtigt at installere. Du kan skifte eksisterende armaturer til Interact Ready armaturer fra Philips et for et eller endda skifte til Interact Pro-kompatible Philips LED-lysrør, hvis din kunde har en eksisterende løsning med traditionelle eller LED-lysrør. Vores Rigtigt Lys-konsulenter besøger dig gerne og lærer dig alt om mulighederne med Interact Pro-teknologien og produkterne. Find din belysningskonsulent her.

På den måde er du hurtigt i gang med at skabe meget mærkbar værdi ude hos dine kunder. For eksempel i form af bedre arbejdsmiljø, trivsel og produktivitet, når medarbejdere oplever fordele som individuel tilpasning af belysningen efter arbejdsopgave eller personlig smag.

Bliv en værdifuld samarbejdspartner

For din kunde er Interact Pro et værktøj til at arbejde målrettet med belysningen, for eksempel med henblik på besparelser, sikkerhed, produktivitet og medarbejdertrivsel. Interact Pro giver dig også mulighed for at tilbyde en serviceaftale, hvor du via fjernovervågning kan servicere din kundes system og eventuelt foreslå mulige forbedringer. På den måde gør du dig til en værdifuld økonomisk og driftsmæssig samarbejdspartner.

Skjul beskrivelsen
Bestil demonstration af Interact Pro
Vil du opleve Interact Pro, kan du booke et møde med en af vores Rigtigt Lys-belysningskonsulenter:
Sjælland og øerne:

Martin Rye-König, mrko@lemu.dk, 2466 8824

Fyn og Sydjylland:

Henrik Dejbjerg Møller, hedm@lemu.dk, 4060 4030

Midt- og Nordjylland:

Kim Uffe Jørgensen, kiuj@lemu.dk, 2157 2820