Produktnyhed

Sikkerheds-belysning på den enkle og smukke måde

Ledvance

Nøddriftspakke fra Ledvance gør det nemt at etablere sikkerhedsbelysning, der passer ind i indretningen

Nu er det blevet nemmere og hurtigere at etablere sikkerhedsbelysning, som sikrer mennesker og værdier bedst muligt, hvis grundbelysningen uventet slukker.

Batteribackup og selvtest

Ledvance har udviklet en nøddriftspakke med tre timers batteribackup og automatisk selvtest. En række Ledvance -armaturer kan leveres med nøddriftspakken installeret fra fabrikken, og derudover kan den købes som tilbehør og eftermonteres i flere Ledvance-armaturserier.

Det betyder, at en eksisterende belysningsløsning med Ledvance-armaturer, der er kompatible med nøddriftspakken, nemt kan konverteres til sikkerhedsbelysning uden indgreb i installationerne.

Pænere og mere harmonisk

Uanset om armaturer i en eksisterende løsning udbygges med nøddriftspakke eller der etableres en ny løsning fra bunden, er resultatet sparede håndværkertimer og en pænere og mere harmonisk løsning. 

Erstatter ikke flugtvejsskilte

Armaturer med indbygget nødbelysning erstatter ikke flugtvejsskilte med løbende mand på grøn baggrund. De skal fortsat monteres ifølge kravene til sikkerhedsbelysning.

Se nød- og flugtvejsbelysning her

Skjul beskrivelsen
Sikkerhedsbelysning skaber værdi til din kunde – og til dig

Sikkerhedsbelysning er et område, hvor du let kan skabe mere værdi for dine kunder og mere aktivitet og indtjening til din forretning. Sikkerhedsbelysning skaber tryghed i din kundes virksomhed eller institution og er med til at sikre mennesker og værdier bedst muligt i situationer, hvor den almindelige belysning uventet slukker.

Ledvance har udgivet en brochure om sikkerhedsbelysning. Her kan du blandt andet finde information om regler og retningslinjer for sikkerhedsbelysning. Du er også velkommen til at kontakte Rigtigt Lys-specialisterne, hvis du har spørgsmål til sikkerhedsbelysning eller andre belysningsløsninger.