Industri & lager

Stadig mere avanceret industriproduktion stiller høje krav til belysningen. Lyskvalitet og driftsikkerhed er i fokus

Rigtigt Lys Industri

Industrielle belysningsløsninger kræver indgående kendskab til den pågældende industri. Lemvigh-Müllers belysningsafdeling har udviklet løsninger og leveret produkter til en lang række industrisektorer. Vi ved, hvilke belysningstekniske udfordringer der er aktuelle i de forskellige industrier og deler vores viden med dig.

Industrien er et de anvendelsesområder, hvor kravene til belysningsløsninger ændrer sig hurtigst. Industriproduktionen herhjemme bliver stadig mere avanceret, og automatiserede produktionsmetoder er i stærk vækst. Alligevel stiger kravene til kvaliteten af industriens belysningsløsninger. Mere avancerede produkter og metoder betyder, at kvalitetskontrol bliver stadig mere krævende, og her overgås det menneskelige øje endnu ikke af nogen teknologisk løsning.

Høje krav til driftsikkerhed

Velfungerende belysningsløsninger til industriformål forudsætter ud over belysningsteknisk viden kendskab til de særlige udfordringer i den pågældende industri. Sektorens bygninger spænder fra haller til tung produktion til lager- og kølefaciliteter, og i mange industrier foregår dele af produktionen i egentlige renrumsfaciliteter. Her skal belysningsarmaturer såvel som andre installationer og indretning naturligvis være tilpasset den pågældende sektor. Driftsikkerhed, energieffektive og rengøringsvenlige løsninger er også selvfølgelige krav i industrien. 

Meget forskellige løsninger

Selv om industrien i stigende grad flytter til moderne bygningsfaciliteter orienteret mod effektiv infrastruktur, producerer de danske industrivirksomheder fortsat i vidt forskellige bygninger. Det betyder, at den ideelle industribelysningsløsning kan være meget forskellig, selv i virksomheder med produktioner der ligner hinanden. Har man først opbygget erfaring i industrielle belysningsløsninger, kan den til gengæld sættes i spil i mange sammenhænge. For eksempel i megabutikker, lufthavne og logistikcentre.
 
Skjul beskrivelsen
Anvendelsesområder.
Læs mere her .....

Find armaturer til dit projekt

Kontor
Kontor
Kontorbelysning er mere end funktion og økonomi. Det er virksomhedens visitkort til omverdenen.
Skoler
Skoler
Læring kræver trivsel. Derfor skal lys til skoler og institutioner tage hensyn til den menneskelige faktor.
Industri
Industri & lager
Stadig mere avanceret industriproduktion stiller høje krav til belysningen. Lyskvalitet og driftsikkerhed er i fokus
detail butik
Detail & butik
Detailsektor under stadig forvandling kræver dynamiske, fleksible og kreative belysningsløsninger