Kontor

Kontorbelysning er mere end funktion og økonomi. Det er virksomhedens visitkort til omverdenen

Rigtigt Lys Kontor

Projekteringen af en belysningsløsning til et kontor afhænger meget af opgaverne i virksomheden eller organisationen og af, i hvilket omfang belysningen skal spille en rolle i forhold til den visuelle identitet. Den sidstnævnte funktion kan kræve omfattende overvejelser ud over de rent belysningstekniske.

Belysningsløsninger til kontormiljøer skal understøtte stadig mere forskelligartede arbejdsprocesser. De jobfunktioner, som udføres i kontorer, ligger i dag ofte langt fra den traditionelle opfattelse af administrativt arbejde. Dertil kommer, at et kontor i mange tilfælde ikke blot er en arbejdsplads, men udgør en vigtig del af en virksomheds eller institutions visuelle identitet.

Understøtter visioner og videndeling

En belysningsløsning til et kontor skal bidrage til energi og motivation i forhold til en lang række arbejdsfunktioner. Det kan være individuelle opgaver, som kræver fordybelse og koncentration. Men lige så ofte er dagsordenen fællesskabsprægede aktiviteter som præsentationer og brainstorms, hvor nye visioner bliver til og viden udvikles og deles. De forskelligartede opgaver i kontormiljøet kan understøttes med gennemtænkte løsninger med høj fleksibilitet, for eksempel i form af styringssystemer som tager hensyn til det dagslys, der er til rådighed.

Formidler budskaber og kultur

Bidraget til den visuelle identitet er en væsentlig faktor i projekteringen af en belysningsløsning til kontorer. Arkitekturen og de fysiske rammer er et visitkort til omverdenen, ikke mindst ved besøg af potentielle kunder eller samarbejdspartnere. Designet af belysningen bør starte allerede ved adgangsvejene og parkeringspladsen, og løsningerne skal projekteres, så de understøtter de budskaber og den kultur, virksomheden eller organisationen ønsker at formidle til sin omverden.
 
Skjul beskrivelsen
Anvendelsesområder.
Læs mere her .....

Find armaturer til dit projekt

Kontor
Kontor
Kontorbelysning er mere end funktion og økonomi. Det er virksomhedens visitkort til omverdenen.
Skoler
Skoler
Læring kræver trivsel. Derfor skal lys til skoler og institutioner tage hensyn til den menneskelige faktor.
Industri
Industri & lager
Stadig mere avanceret industriproduktion stiller høje krav til belysningen. Lyskvalitet og driftsikkerhed er i fokus
detail butik
Detail & butik
Detailsektor under stadig forvandling kræver dynamiske, fleksible og kreative belysningsløsninger