Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

EXL-serien: Banebrydende kæder fra Donghua

Donghua er kendt for sine innovative løsninger indenfor kæder, og deres EXL-serie er ingen undtagelse.

Serien af højkvalitetskæder er udviklet med den seneste teknologi og inkluderer et design med en bred taljeplade. Disse nye kæder skiller sig ud ved at have en overlegen trætheds- og slidstyrke, hvilket øger produktets pålidelighed og generelt reducerer driftsomkostningerne.

Høj præcision og slidstyrke

Et af kendetegnene ved EXL-serien er dens høje præcision. Dette skyldes produktionsmåden af bøsninger og rulle, som sikrer fuld kontakt mellem pin, bøsning og rulle. Den optimale cylindriske form bidrager til ideelle glidekontakter og forbedrer dermed kædens levetid betydeligt.

Et andet unikt træk ved EXL-kæderne er den brede taljepladegeometri, der bidrager til en højere træthedsstyrke og slidstyrke. Dette er vigtigt i krævende miljøer, hvor kæderne skal kunne håndtere store belastninger uden at svigte.

Sparer tid og ressourcer

Derudover kommer kæden med Donghua´s innovative Easy-Break-teknologi i EXL-serien, hvilket gør kæderne ekstremt nemme at adskille. Dette kan spare tid og ressourcer – især under vedligeholdelse og reparation.

EXL-kæderne har også en fremragende prespasning mellem stift, bøsning og plader. Dette opnås gennem en særlig produktionsproces kaldet kugledrift, som sikrer en nøjagtig kontrol over pladehullets kvalitet. Pladerne er desuden hærdede og kuglestrålede for ekstra styrke.

Donghua EXL Chain

Testet og forsmurt

Det er også værd at nævne, at kæderne er testet med 40-50 % af brudbelastningen og forsmurt med et højtydende syntetisk smøremiddel. Dette imødekommer behovet for høj arbejdsbelastning og sikrer, at kæderne præsterer på allerhøjeste niveau.

EXL-kæderne er tilgængelige i forskellige størrelser, som følger ISO 606- og ANSI-standarder. Derudover inkluderer hver kæde et batch-kodenummer for sporbarhed.

Samlet set markerer Donghua EXL-serien et skridt fremad i kædeteknologi, hvor design, materialevalg og produktionsteknikker kombineres for at levere en kæde med uovertruffen præcision og ydeevne.

  

Find EXL kæder fra Donghua her
 

;